Izvor: Tanjug
23.10.2020 u 20:00
0

KORONA KOSI SVE PRED SOBOM, NIJE NAIVNO: Dupliran broj pacijenata u Kragujevcu

Direktor Kliničkog centra u Kragujevcu Predrag Sazdanović rekao je da za prethodnih sedam dana dupliran broj pacijenata u Kragujevcu, sa 27 na 54 pacijenta, kao i da je trećina njih na intezivnoj nezi i veliki broj zahteva kiseoničku potporu.

Sazdanović je rekao da je korona virus ušao u Gerontološki centar u tom gradu i da je zaraženo 15 korisnika i zaposlenih.

PROČITAJTE JOŠ…

GRADE SE STANOVI ZA IZBEGLICE Krov nad glavom za 133 porodice

UHAPŠEN Zrenjaninac koji UKRAO NOVAC iz dve TRAFIKE!

PODRHTAVALO TLO: Zemljotres pogodio Bosnu i Hercegovinu

Tri osobe su hospitalizovane, a ostali su u samom gerontološkom centru, tu su i lekari koji brinu o njima, dodao je Sazdanović.

Ukazao je da je „Šumadija sajam“ potpuno opremljen i da je 150 kreveta spremno za prijem pacijenata sa lakšom kiničkom slikom

„Apelujemo na sve građane da čuvaju sebe, nose maske, drže distancu i čuvaju se od ilegalnih okupl?anja“, poručio je Sazdanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter