Izvor: Kurir.rs
04.08.2020 u 09:06
0

SRPSKA POSLANICA O REAKCIJAMA NA NJEN GOVOR U SABORU: Ne obazirem se na takve poruke

Saborska poslanica SDSS-a Anja Šimpraga koja je održala istorijski govor u saboru o iskustvu iz kolone u kojoj je kao osmogodišnja devojčica morala napustiti Knin tokom Oluje, gostovala je sinoć gde je kazala kako su reakcije na njen govor u saboru uglavnom dobre, ali je bilo i negativnih komentara.

„Moje komšije Hrvati i Srbi su zadovoljni mojim nastupom, kažu da pozivam na ljubav i mir i to je ono što nam svima treba. Bilo je negativnih komentara, stizale su poruke svakakvih sadržaja, ali se na to ne obazirem. Smatram da smo na dobrom putu“, kaže Šimpraga.

OVO MORATE ZNATI

ALRMANTNO! RHMZ UPOZORAVA: NEVREME STIŽE! Pogledajte u kojim krajevima će biti najgore

IZ AMSS PORUČUJU: Saobraćaj je umeren dok kamioni čekaju na izlazu do tri sada

ZAPADNI MEDIJI NAJAVLJIVALI NAPAD: Ovako su novinske kuće izveštavale uoči i nakon zločinačke „Oluje“

OVAKVA TRAGEDIJA NIJE DO SADA VIĐENA NA UVCU: Videli smo šest, spasili smo troje, možda ih je bilo još (FOTO)

ZLATIBOR RASPREMA KANCELARIJU U URGENTNOM CENTRU: Lončar menja ministarski kabinet za hiruršku salu

Od obeležavanja 25. godišnjice Oluje u Kninu, na kojem će biti i potpredsednik vlade Boris Milošević iz SDSS-a, Šimpraga, kaže, očekuje da se nastavi sve što je započeto.

Upitana što očekuje od govora Ante Gotovine, koji će takođe govoriti u Kninu, Šimpraga kaže kako očekuje da nastavi u istom tonu kako je govorio nakon oslobađajuće presude u Hagu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter