Izvor: Alo.rs
31.05.2020 u 07:51
0

OD SREDINE DANA POTOP U SRBIJI: Danas ne izlazite napolje ako ne morate

I narednih dana nas čeka promenljivo vreme.

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, pre podne na severu sa dužim sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima ponegde sa kišom. Od sredine dana u svim krajevima sa kišom i pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni, na severu i istoku povremeno i jak.

Najniža temperatura od osam do 12 stepeni, a najviša dnevna od 16 do 21, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

U Beogradu promenljivo oblačno, pre podne sa dužim sunčanim intervalima. Od sredine dana povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima.

SAZNAJTE JOŠ!

ZBOG AJFONKE POTRES U CRNOJ GORI! Mnogi visoki funkcioneri koristili njene „usluge“!

SRPSKA HEROINA DALA ŽIVOT NA KOSOVU: BRANIĆU SRBIJU I KAD BUDEM MRTVA! (GALERIJA)

SVET JE ZANEMEO NA OVE REČI! NISMO KOLONIJA GUBAVACA, NE PRISTAJEMO NA CRNE LISTE!

Nastavak SKANDALA U BIH! Predložen jednomesečni PRITVOR za federalnog PREMIJERA!

Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura oko 10, a najviša dnevna oko 18 stepeni.

Kišovito vreme

zgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana – do 7. juna:

Promenljivo oblačno, u ponedeljak mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a u utorak i sredu u većem delu suvo, uz ređu pojavu kiše ili lokalnih pljuskova uz mogućnost grmljavine.

Do četvrtka temperatura ispod prosečnih vrednosti. U cetvrtak i petak pretezno sunčano i toplo. Za vikend promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter