Izvor: HappyBSC
28.05.2020 u 11:51
0

DOKAZ! ISPOVEST TAJANSTVENOG SRBINA Ovo je virus ubica, time nas ubijaju Nemci (VIDEO)

Karlo Kuzmanov, Srbin sa dugogodišnjim radnim stažom u Nemačkoj, otkrio je da je bio meta misterioznog virusa kojim Nemci tajno truju građanstvo.

ŠOKANTNA ISTINA O 5G MREŽI! Ono što su otkrili stručnjaci će sve iznenaditi!

– Otrovan sam u zatvoru 2007. i to 13. januara 2007. godine. Nalog za trovanje dao je lično zvaničnik nemačke države – sudija iz Hamburga – počeo je neverovatnu ispovest Kuzmanov, gostujući u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ Happy TV.

On je objasnio da se trovanje sprovodi po nalogu države i to kada smatraju da je pojedinac opasnost za domaće industrijske gigante. 

ISPOVEST ČIPOVANOG MLADIĆA IZ MALMEA: Prihvatite istinu, nećete im pobeći! (VIDEO)

– Istim virusom ubijen je i u Tribunalu u Hagu nekadašnji predsednik SR Jugoslavije i Srbije Slobodan Milošević – naveo je gost Happy TV.

Celokupno svedočenje je snimljeno, a obavezno ga pogledajte u videu ispod…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter