Izvor: HappyBSC
22.05.2020 u 09:20
0

EKSKLUZIVNO! NAJBOLJI SRPSKI TRAVAR SA TARE: Ovo je vekovni recept za polipe! (VIDEO)

U emisiji „Posle ručka“ gost je bio jedan od najboljih travara Srbije, čuveni Oliver sa Tare!

PROČITAJTE JOŠ I OVO

ČETIRI GODINE OD ODLASKA VELIKANA Bata Živojinović, nepobedivi Valter

MNOGI U OPASNOSTI! Medicinska kompanija priznala: Objavljeni podaci SVIH PACIJENATA IZ SRBIJE!

SESTRE SA INFEKTIVNE, SRPSKE HEROINE Kinezi snimili dokumentarac o našoj borbi sa koronom! (VIDEO, GALERIJA)

Od danas ulazak u Srbiju bez testiranja

PENZIJU NEĆE DOBITI SVI Ako imate MANJE OD 15 GODINA radnog staža, morate znati ovo

Oliver Stanojević poznatiji „Oliver Satari“ bavi se tradicionalnom srpskom medicinom, čuvajući stare recepture sa planine Tare koje pomažu u lečenju mnogih bolesti, tamo gde savremena medicina zakaže.

Prenosimo ekskluzivno njegov recept za polipe na želudcu i polipe u nosu.

– Želudac i digestivni trakt su centar života. U ovim slučajevima preporučujem jedan stari recept za čaj od žalfije. Preporučujem da se uzme pet kašika žalfije, pet kašika meda i to kuvate u pola litra vode 5 minuta, da tiho vri. Pijte taj čaj od žalfije i posle uzimajte kašiku kantarionovog ulja našte srca. Kantarion je dobar i za hernije i za diskus hernije. Pola litra čaja je dovoljno za ceo dan. Žalfija nakon tri minuta kuvanja na tihoj vatri potpuno menja svoju strukturu i delovanje i izuzetno je dobra za te hernije i diskus hernije. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter