Izvor:
17.08.2016 u 21:16
0

JAKO NEVREME POGODILO BEOGRAD: Potop na Autokomandi i u naselju Braće Jerković! (FOTO)

Srpsku prestonicu pogodilo je jako nevreme danas oko 14 časova kada je pljuštala kiša praćena jakom grmljavinom.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji u naredna dva sata prete jaki pljuskovi uz mogućnost kratkih vremenskih nepogoda.

Danas posle podne i uveče lokalno se očekuje pojava jakih pljuskova uz mogućnost kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa najvećom verovatnoćom na severu i zapadu Srbije – piše na sajtu RHMZ-a.

Navodi se i gde se očekuju najveće nepogode:

U naredna dva sata na području Banata, Kolubarskog i severnih delova Zlatiborskog i Moravičkog okruga pljuskovi sa grmljavinom.

Na uglu Maksima Gorkog i Cara Nikolaja je došlo do sudara i tu je potpuni kolaps. Velike gužve su i na autoputu u smeru ka Bubanj potoku, kao i kod "Franša" na Autokomandi.

Ulica Braće Srnića u naselju Medaković bila u potpunosti bila pod vodom, pa i automobili parkirani u njoj.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Twitter: Aleksandar Šapić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter