Izvor:
17.08.2016 u 18:30
0

DODAO MI JE SO NA RANU: Ovako je reagovala majka UBIJENOG DEČAKA na TAČIJEV obilazak njegovog GROBA

Majka Ivana Jovovića, jednog od dečaka ubijenih na reci Bistrici u Goraždevcu 2003. godine, vratila je cveće koji je Hašim Tači položio na spomenik njenom sinu i žrtvama iz ovog metohijskog sela.

Senka Jovović je Tačijev venac uzela sa spomenika i odnela ga u policijsku stanicu, prenosi Radio Goraždevac.

– Dodao nam je so na ranu, pogodilo me je više nego onog 13. avgusta kad smo izlazili na groblje, a on sad došao da položi cveće za 13 godina. Što nije došao da kaže da pronađu ubice, to bi mu bilo bolje kao predsedniku – rekla je ona.

Jovovićeva je poručila Tačiju da bi trebalo da se založi za otkrivanje ubica njenog sina i ostalih koji su stradali u Goraždevcu, kako bi se sudilo ubicama i kako bi pravda bila zadovoljena. Istakla je da nije znala da će kosovski predsednik položiti cveće na spomenik stradalih u tom selu i da bi, da je znala za to, Tači to mogao da uradi "jedino preko nje mrtve".

Prošle nedelje navršilo se 13 godina od stradanja dva srpska dečaka u Goraždevcu koji su ubijeni dok su se kupali u reci Bistrici, na Kosovu i Metohiji, a zločin do sada nije rasvetljen, niti su okrivljeni privedeni pravdi.

Ivan Jovović i Pantelija Dakić ubijeni su iz automatskog oružja, a njihovi drugovi Bogdan Bukumirić, Marko Bogićević, Dragana Srbljak i Ðorđe Ugrenović su tada teško ranjeni.

Tanjug
Foto:Twitter/sputnik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter