Izvor:
14.08.2016 u 12:47
0

SVEŽE JUTRO, PA TOPAO DAN: Evo kada će ponovo PLJUSKOVI i GRMLJAVINE! (VIDEO)

U Srbiji će jutro biti sveže, ponegde po kotlinama kratkotrajna magla, a u toku dana pretežno sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Kako je navedeno, vetar će biti slab i promenljivog smera, najniža temperatura od sedam do 14, najviša od 26 do 29 stepeni.

U Beogradu će jutro biti sveže, u toku dana sunčano i toplije, duvaće vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 14, najviša oko 28 stepeni.

U Srbiji će u ponedeljak, prema izgledima vremena za sedam dana, do 21. avgusta, biti pretežno sunčano sa maksimalnom temperaturom u većini mesta oko 30 stepeni. Uveče na severu Vojvodine pljusak i grmljavina. Od utorka do petka preovlađivaće promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i lokalnom pojavom pljuskova i grmljavina.Temperatura u manjem padu. U subotu i nedelju sunčano i toplije, najavljuje RHMZ.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter