Izvor:
08.08.2016 u 00:35
0

HUMAN GEST: Stefanović ponudio pomoć srpske policije makedonskom kolegi!

Ministar unutrasnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je razgovarao sa makedonskim kolegom Mitkom Čavkovim i da je ponudio pomoć srpske policije.

– Obavestio sam premijera o situaciji i ponudio u ime MUP snage koje bi mogle da odu da pomognu, u smislu spasavanja i zašite ljudi – rekao je Stefanović.

Navodeći da je makedonski ministar angažovan i pokušava da reši tešku situaciju vezanu za poplave i nevreme koje se dešava u Makedoniji već skoro 24 sata, Stefanović je istakao da u ovom trenutku makedonska strana procenjuje da može da drži situaciju pod kontrolom.

– U dobroj i stalnoj komunikaciji Srbija je spremna da izađe u susret i pomogne. Baš kao i u situaciji sa migrantima hoćemo da pokažemo da smo tu za naše komšije, da mogu da se oslone na nas, ne samo kad je tesko, ali posebno kad je teško, da znaju da je Srbija tu, ne samo da štiti sebe i brine o svojim sebičnim intersima, već da pokaže da brine i o drugim ljudima time štiteći i svoju zemlju – rekao je Stefanović.

Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter