Izvor:
31.07.2016 u 18:00
0

RHMZ UPOZORAVA: Dolaze nam olujni vetar, obilne padavine i GRAD!

Republički hidrometeorološki zavod u upozorenju za područje Srbije saopštio je da će sutra posle podne, uveče i noću biti lokalna pojava nepogoda sa obilnim padavinama, gradom i olujnim vetrom.

U Srbiji će sutra tokom dana biti pretežno sunčano i toplo. Sredinom dana na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom. Ponegde su moguće i nepogode sa obilnim padavinama, gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar, od sredine dana povremeno jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 16 do 22, najviša dnevna od 29 na severozapadu do 36 stepeni na jugoistoku i istoku.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo. Posle podne i uveče promenljivo oblačno i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, a na širem području grada moguće su i nepogode sa obilnim padavinama, gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar, od sredine dana povremeno jak, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 22, najviša dnevna oko 32 stepena.

U Srbiji će u utorak i sredu, prema izgledima vremana za sedam dana – do 8. avgusta, biti promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom. Od četvrtka pretežno sunčano i toplije, samo u subotu posle podne i uveče na zapadu, a u toku noći i u ostalim krajevima prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter