Izvor:
27.07.2016 u 13:58
0

GRAD ZAVIJEN U CRNO: U Aleksandrovcu danas DAN ŽALOSTI

Na teritoriji opštine Aleksandrovac danas je Dan žalosti povodom pogibije tri mlade osobe proteklih dana.

Odluka o Danu žalosti doneta je juče na vanrednoj sednici Opštinskog veća koja je počela minutom ćutanja povodom gubitka tri mlada života – Anđele Bačević i Ivane Ivanović, koje su poginule od udara groma i Mileta Obradovića, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći.

Na sednici Veća odlučeno je, takođe, da se porodicama nastradalih, ukoliko je to neophodno, dodeli pomoć, saopštila je opština Aleksandrovac.

Podsetimo, u nevremenu koje je u ponedeljak kasno po podne pogodilo Aleksandrovac, od udara groma na licu mesta poginula je 15-godišnja devojčica, dok je njena vršnjakinja, s kojom je bila u društvu, preminula kasnije u kruševačkoj bolnici od zadobijenih povreda.

Tanjug
Foto: skyscrapercity.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter