Izvor:
26.01.2018 u 01:05
0

UDAR NA BUDŽET VOZAČA: Porez koji se svake godine plaća jer je neophodan za produženje registracije vozila, povećan u proseku za 2,8 odsto!

Tako je sada porez koji se svake godine plaća, jer je neophodan za produženje registracije vozila, povećan u proseku za 2,8 odsto.

Porez na upotrebu vozila koji je trebao da bude izmenjen još u martu prošle godine, na žalost vlasnika automobila sa motorima velike zapremine, još nije i ne zna se kada će. Umesto toga, stiglo je poskupljenje zbog redovnog godišnjeg usklađivanja sa rastom cena.

Tako je sada porez koji se svake godine plaća, jer je neophodan za produženje registracije vozila, povećan u proseku za 2,8 odsto.

Pre godinu i po dana je ministar finansija zvanično najavio da će dosadašnji način obračuna ove dažbine biti promenjen. Magazin je više puta postavljao to šitanje Ministarstvu finansija, ali kako pišu, odgovor nisu dobili.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter