Izvor:
11.07.2016 u 13:36
0

DANAS VEOMA TOPLO: Evo kada nas očekuju PLJUSKOVI! (VIDEO)

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, duvaće vetar slab i umeren istocni i jugoistocni, najviša dnevna temperatura do 30 stepeni.

Jutarnja temperatura će biti od 14 do 21, najviša dnevna od 33 do 36 stepeni, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod. U Beogradu će danas biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, jugoistocni. Jutarnja temperatura 21, najviša dnevna 33 stepena.

Upozorenje za područje Srbije, u utorak i sredu, 12. i 13. jula, biće veoma toplo sa najvišom temperaturom od 34 do 38 stepeni, navodi RHMZ.

Prema izgledima vremena za sedam dana – do 18. jula, u Srbiji će do srede biti pretežno sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom od 34 do 38 stepeni i pojačanim jugoistocnim vetrom.

U utorak posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde na jugozapadu pljusak sa grmljavinom. U sredu posle podne, uveče i noću osveženje, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom.

Od cetvrtka na severu i zapadu, a od petka i u ostalim krajevima, svežije za osam do 12 stepeni, promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Pogledajte:

Izvor:Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter