Izvor:
20.06.2016 u 19:09
0

STRADALI MALINJACI: Vanredna situacija u još jednom gradu u Srbiji!

U Bajinoj Bašti proglašena je danas vanredna situacija zbog štete koju je u nedelju popodne pričinilo olujno nevreme praćeno gradom.

Grad je uništio malinu u nekoliko sela, a oštećena je i putna infrastruktura, rekao je Tanjugu zamenik predsednika opštine Petar Petrović.

Uništeni su i kukuruz, krompir, ali je najveći problem malina, koja čini devedeset odsto prihoda u našim selima – rekao je Petrović.

On je dodao da je šteta na malinjacima velika i da roda neće biti ni naredne godine.

Prema njegovim rečima, ekipe za procenu štete su na terenu.

Petrović je istakao da ima problema sa putnom infrastrukturom u svim selima te opštine i da meštani kojima nije uništena malina sada imaju problem da je prevezu.

Putevi su prva stvar koju moramo da popravimo, to nam je sada prioritet – rekao je Petrović.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter