Izvor:
22.02.2017 u 04:39
0

NAJČUDNIJI OGLAS U SRBIJI DO SADA? Prodaje se prevodilac dečjeg plača! (foto)

– Dosada, uznemirenost, pospanost – neka su od stanja na koje roditelji treba da obrate pažnju kada je njihovo čedo u pitanju.

Artikal pod nazivom “prevodilac bebinog plača” odskoro se nalazi u online ponudi, a roditelji mogu da ga kupe po akcijskoj ceni od samo 4.699 dinara.

Pretpostavka je da se njegovim korišćenjem lako da utvrditi šta sve može da bude uzrok detetovih suza, kao što pokazuju ponuđene opcije na aparatu.

– Dosada, uznemirenost, pospanost – neka su od stanja na koje roditelji treba da obrate pažnju kada je njihovo čedo u pitanju.

Međutim, ovaj proizvod naišao je na podsmeh korisnika društvenih mreža, koji komentarišu da će se svašta prodavati dok ima ovaca za šišanje.

Šta vi mislite? Da li roditelju treba ovakva pomoć ili je reč o potpunom promašaju?

Telegraf
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter