Izvor:
21.02.2017 u 19:07
0

Mihajlović: LIČNO ĆU PROVERITI STANOVE IZ NAGRADNE IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI“!

Lično ću proveriti da li je sve u redu sa stanovima koji se dodeljuju u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", kaže potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović nakon saznanja da je veliki broj pritužbi, čak krivičnih prijava, zbog loše izvedenih radova na tim zgradama, koje se nalaze u beogradskom naselju "Braća Jerković".

Među glavnim nagradama, naime, šest je stanova u Beogradu – jedan na lokaciji "Beograd na vodi", drugi u naselju "Stepa Stepanović", a četiru su u naselju "Braća Jerković".

Upitana da komentariše navode na sajtu Građevinske direkcije Srbije, prema kojima se za stanove u tom naselju, u ulici Vojvođe Vlahovića 53, vodi 49 upravnih postupaka da ima čak i krivičnih prijava zbog loše izvedenih radova – sleganja zemljišta, pucanja zidova i slično, Mihajlović je danas rekla da će tražiti dokumentaciju i proveriti te stanove.

"Mora da se vodi računa koji stanovi se daju. Pogledaću i proveriću", rekla je Mihajlović.

Ona kaže da se često dešava da ima neslaganju u ugovorima kada se vrši kupoprodaja, ali da tu Ministarstvo ne treba da posreduje.

Ona je rekla i da podržava nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi", koju sprovodi Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, a čiji je glavni cilj smanjenje sive ekonomije.

Kad je reč o stanovima koji su u nagradnom fondu, ministarka predlaže da komisija koja vodi nagradnu igru proveri stanove koje je Građevinska direkcija opredelila kao nagradu i da utvrdi da li oni odgovaraju standardima nagradne igre.

U slučaju da ta komisija utvrdi da stanovi nisu adekvatni, Građevinska direkcija iz svog fonda, prema njenim rečima treba da odredi druge stanove za pobednike u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

izvor: Tanjug
Foto: Twitter/BoKISmoKI94

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter