Izvor:
01.02.2017 u 12:58
0

Danas toplije sa kišom: Evo kada se ponovo očekuju snežne padavine!

Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorava da bi ujutru na severu i zapadu zemlje mogla da se očekuje kiša koja će se ponegde lediti pri tlu.

Ledena kiša, kako je saopšte, najpre bi mogla pogoditi područje Bačke.

Ujutru se očekuje slab, ponegde i umeren mraz.

Tokom dana pretezno oblacno i toplije, mestimicno sa kisom, uglavnom u severnim i zapadnim krajevima, gde će se još ujutru ponegde lediti na tlu.

U Timockoj Krajini tmurno i hladno uz moguće provejavanje slabog snega.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju još ujutru povremeno jak.

Najniza temperatura od -8 stepeni C na jugoistoku do 0 stepeni C na severu, najviša dnevna od 4 do 8, u Timockoj Krajini oko -2.

U Beogradu se danas očekuje pretežno oblačno i toplije, povremeno slaba kisa, koja će se u pojedinim delovima grada ujutru lediti na tlu. Vetar slab i umeren, juzni i jugoistocni, još ujutru povremeno jak. Najniža temperatura oko 0, najviše dnevna oko 6 stepeni C.

Što se tiče izgleda vremena u narednih sedam dana, iz RHMZ saopštavaju da će biti umereno i potpuno oblačno i toplije.

U četvrtak i petak uglavnom suvo. Od subote ponegde kiša, a od nedelje u planinama i sneg.

U utorak prestanak padavina. Temperatura do nedelje u porastu, u većini mesta najviša dnevna od 8 do 14 stepeni, od ponedeljka u postepenom padu.

U toku celog perioda u Timockoj Krajini maglovito, tmurno i hladno.

Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter