Izvor:
28.01.2017 u 10:22
0

RHMZ upozorava: U Srbiji ponovo ledeni dani, evo do kad će oni trajati!

U Srbiji će ujutro biti umeren i jak mraz i mestimično magla, a u toku dana pretežno sunčano. Po kotlinama i ponegde u Vojvodini zadržavanje magle veći deo dana.

Vetar slab, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -14 do -5, najviša od 0 do 5, u mestima sa maglom od -3 do 0 stepeni.

U Beogradu će ujutro biti umeren mraz i magla. U toku dana pretežno sunčano. U nižim delovima grada zadržavanje magle veći deo dana. Vetar slab, istočni i jugoistočni.

Najniža temperatura od -9 do -5, najviša od 0 do 2 stepena.

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je juče na ledene dane koji će na području Srbije biti do ponedeljka, 30. januara – ujutro još ponegde sa jakim mrazom i temperaturom nižom od minus deset stepeni.

Ponegde u Vojvodini i po kotlinama zadržavanje magle veći deo dana sa najvišm temperaturom malo ispod 0 stepeni (ledeni dani), navodi RHMZ u upozorenju.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, ujutro ponegde umeren i jak mraz i mestimično magla. U toku dana u većini mesta pretežno sunčano, ponegde po kotlinama zadržavanje magle.

Od srede povremena naoblačenja s kišom i snegom. Jutarnja i dnevna temperatura u manjem porastu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter