Izvor:
13.05.2016 u 13:11
0

DANAS MOGUĆI PLJUSKOVI: Evo kada nas očekuje LEPŠE VREME

U Srbiji će danas biti promenljivo oblacno, pre podne sa dužim sunčanim intervalima, posle podne i uveče sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, naročito u severnim krajevima. Kako je saopštio Republički hidrometeorloški zavod, duvaće umeren i jak, jugozapadni, na planinama povremeno i olujni vetar.

Jutarnja temperatura biće od 10 do 15 stepeni, najviša dnevna od 20 do 25 stepeni.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, posle podne moguć je kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

Duvaće umeren, povremeno jak, jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće 14, najviša dnevna 24 stepeni. Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 20. maja, u subotu i u nedelju u većem delu zemlje biće promenljivo oblačno, toplo, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom.

U nedelju sredinom dana na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim predelima očekuje se zahladenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinama i pojacanim severozapadnim vetrom.

U ponedeljak svežije uz postepeni prestanak padavina i delimicno razvedravanje. Zatim, toplije i uglavnom suvo, a krajem perioda očekuje se novo naoblacenje.

HappyTv.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter