Izvor:
12.05.2016 u 20:40
0

Potpisan novi ugovor sa GRCIMA za Koridor 10

Koridori Srbije potpisali su danas ugovor s grčkom kompanijom Aktor SA o nastavku izgradnje obilaznice na Koridoru 10 Dimitrovgrad-granica s Bugarskom, po ceni od 2,1 milijarde dinara.

Ta kompanija je izabrana za glavnog izvođača radava na tenderu na koji se javilo sedam ponuđača.

Na obilaznici Dimitrovgrad-granica s Bugarskom preostali su radovi na trasi ukupne dužine 5,8 kilometara na kojoj je sedam mostova.

Radovi treba da budu završeni u roku od 300 dana, a finansiraju se iz kredita Svetske banke. Na obilaznici Dimitrovgrad-granica s Bugarskom prekinuti su radovi u oktobru prošle godine zbog raskida ugovora s bugarskom kompanijom "Trace Group Hold".

Izvor:Beta
Foto:Twitter/leskovacgrad

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter