Izvor:
16.12.2019 u 11:01
0

DRSKI LOPOVI OPELJEŠILI MALIŠANE Članovi Dečje filharmonije pokradeni u Centru „Sava“!

Članovi Dečje filharmonije pokradeni su tokom koncerta u Sava centru, u okviru festivala Radost Evrope.

To je potvrdio direktor Dečije filharmonije Ljubiša Jovanović, koji je na svom Fejsbuku napisao da je deci iz garderobe, odnosno iz njihovih novčanika, ranaca i džepova, ukraden novac.

Nekom koja stotina dinara od džeparca, drugima po nekoliko hiljada od karata za prevoz koji im je nadoknađen. Najpotresniji je trag na dušama te naše dece, njihova zaprepašćenost, zbunjenost, neverica u očima. Njima je sinoć ukraden deo srca, bića, čistote – napisao je Jovanović.

Kako je rekao, slično se dogodilo i prilikom održavanja drugih koncerata.

Neophodno je da se sinhronizacijom akcijom obezbeđenja i rukovodstva Sava Centra deci nadoknadi svaka para. Moramo im vratiti poverenje u ljudskost, poverenje u ono što mi svi radimo. Moramo pokazati deci da smo dostojni njihove mladosti i unutrašnje lepote, ne smemo zažmuriti nad nečijom nebrigom, nemarom i mogućnošću da proces vaspitavanja mladih bude podvrgnut ruglu na ovakav način – napisao je Jovanović.

Izvor: Tanjug
Foto: savacentar.net/Printscreen


OVO SU TOP PRIČE

RODITELJI GDE ĆE VAM DUŠA Sedam majki osuđeno za neplaćanje alimentacije

SRBI, GDE STE? Nemci nude platu od 52.000 evra a niko je neće!

DISKRIMINACIJA! PROTERUJU SRBE: Deca iz Srbije ne mogu na Maltu jer su im roditelji SIROMAŠNI!

OMILJENO MESTO NEŽENJA U SRBIJI: Selo Kotraža kod Lučana je mesto prave zabave!

MEDVEDI PRAVE ŠOU U DRAGAČEVU: Ne daju mira meštanima, pojedoše sve živo!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter