Izvor:
11.12.2019 u 15:27
0

ZBOG POPARA Sahranjen legendarni glumac

Zoran Rankić, srpski glumac i književnik, je preminuo u ponedeljak nakon duge i teške bolesti. Glumac je sahranjen danas na Novom bežanijskom groblju.

Tridesetak ljudi došlo je da isprati čuvenog Poparu na večni počinak, a među prvima su stigli glumac Vlasta Velisavljević i glumica Ljiljana Šašić, kao i političar Aleksandar Čotrić.

TUGA DO NEBA NEMA VIŠE POPARE: Čuveni glumac umro u 84. godini! (FOTO, VIDEO)

Podsetimo, Rankić je poslednjih godina imao zdravstvene probleme – bolovao je od raka. Do pre mesec dana boravio je u svom stanu, gde je pisao knjigu i sećanja, a pre nekoliko nedelja je, usled moždanog udara, završio u bolnici. Kasnije je prebačen u dom za stare kako bi imao negu koja mu je potrebna, ali je preminuo u ponedeljak, u 84. godini.

KAKAV JE TO BIO GLAS Kada Popara progovori trese se cela bivša Juga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter