Izvor:
24.11.2019 u 13:55
0

REKORDAN BROJ UČESNIKA NA SAJMU SPORTA: Srbija je sportska nacija! (VIDEO)

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i danas je obišao sportske štandove na Međunarodnom sajmu sporta u Beogradu i poslao poruku da je ovogodišnja manifestacija srušila rekorde po posećenosti.

Udovičić se u hali 1 Beogradskog sajma sastao i sa kolegom iz ministarstva odbrane Aleksandrom Vulinom, a potom su zajedno prošetali do štanda Košarkaškog saveza Srbije.

Upravo se na štandu KS S-a Udovičić pozdravio sa prvim čovekom KS S-a Predragom Danilovićem, predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem, proslavljenim košarkašem Nenadom Krstićem i najboljom srpskom košarkašicom Sonjom Petrović.

Najveću pažnju dece privukla je poseta ministra Udovičića kod poznatih jutjubera Ðote i Noleta na terenu za badminton, gde se odmah napravila ogromna gužva u igri nožnog tenisa.

Drago mi je što smo uspeli da okupimo već sada rekordan broj učesnika Sajma sporta i da smo postigli svrhu. Očigledno je da se svi zabavljaju, druže, igraju i što je najbitnije oprobavaju se u novim sportovima kako bi iskazali umeće – rekao je Udovičić na Sajmu sporta.

Sajam sporta prilika je da svi vide istinske šampione, kaže nekada najbolji vaterpolista sveta.

Na Sajmu mogu da se vide idoli i ljudi koji su pomerali granice, nezahvalno je izdvojiti nekog od toliko asova. Postoji mogućnost da se deca oprobaju u onome što ne mogu svaki dan kao što su stena za penjanje, karting staza, streljaštvo. Sajam je pokazao da se sport živi i oseća, kao i da je Srbija sportska nacija – zaključio je Udovičić i pozvao sve da posete Sajam sporta do kraja vikenda.

Do kraja dana planirano je da obavi sastanak sa crnogorskim kolegom, takođe nekada istaknutim vaterpolistom, Nikolom Janovićem, kao i poseta štandovima Vaterpolo saveza i Rukometnog saveza Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Vanja Udovičić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter