Izvor:
20.11.2019 u 21:25
0

TUGA U DOMU POZNATOG FUDBALERA: Preminula supruga bivšeg napadača Vojvodine i Borca! (FOTO)

Neka joj je večna slava.

Crnogorski fudbaler Ilija Spasojević jedan je od najvećih zvezda fudbalske lige Indonezije, ali sada se našao u centru javnosti zbog velike tragedije.

Naime, Spasojevićeva supruga Leti preminula jutros posle kraće i teške bolesti. Indonežanka je u bolnicu došla pre nekoliko dana s plućnom infekcijom i činilo se da će sve biti u redu. Ipak, lekari nisu uspeli da je spasu i jutros su potvrdili da je Leti preminula.

Ilija i Leti su živeli u srećnom braku.

Kolika je to ljubav bila najbolje govori činjenica da Spasojević ni za mnogo veće pare nije želeo da napusti ovu državu i ovu ligu, čak je zbog supruge odučio da zaigra za reprezentaciju Indonezije čiji je državljanin nedavno i dobio.

Sve je izgledalo kao bajka, sve je bilo super, Spasojević je bio prva zvezda ove lige, možda i najbolji igrač ove reprezentacije, ali onda je usledila ova tragedija koja ga je sigurno veoma potresla.

Ilija je sa pokojnom Leti imao dvoje male dece Dragana i Irinu, koji su neutešni posle ove velike tragedije.

Ovaj 32-godišnji fudbaler rođen je u Baru, a karijeru je počeo u Vojvodini iz koje je na kraju prešao u Sutjesku iz Nikšića. Nakon nastupa u Crnog Gori, Srbiji i Grčkoj napravio je iznenađujući potez i odlučio je da odseli u Indoneziju gdje je postao zaista velika zvezda

Koliko je Spasojević popularan u ovoj zemlji najbolje govori činejnica da je udarna vest u svim vestima bila tragična smrt njegove supruge.

Alo.rs
indsport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter