2°C

Beograd

BOGATA TURISTIČKA PONUDA: CRNA GORA predstavila beogradskim turistima novogodišnju ponudu!

Nacionalna turistička organizacija (NTO) Crne Gore večeras je u beogradskom hotelu "Moskva" promovisala turističku ponudu pred predstojeće novogodišnje praznike u gradovima i hotelima širom zemlje.

Bogat zabavni i kulturno-umetnički program očekuje posetioce najvećih gradova crnogorskog primorja, a svakako najvažniji događaj tokom novogodišnjih praznika je nastup pop zvezde Zdravka Čolića u novogodišnjoj noći, 31. januara na gradskom trgu u Budvi.

Tivćane, Kotorane i Novljane, kao i njihove goste, za novogodišnje praznike zabavljaće uglavnom pop-rok zvezde regiona, pa će u Tivtu nastupiti Van Gog i Željko Bebek, u Kotoru Partibrejkersi i Bajaga i Instruktori, a u Herceg Novom Neverne bebe.

Turističku ponudu Bara upotpuniće koncert pevača narodne muzike Harisa Džinovića za doček Nove godine, dok će najveća folk muzička zvezda regiona, Svetlana Ražnatović, pevati u Budvi 1. januara.

Kako su saopštili organizatori, u okviru ponude primorskih gradova biće i različiti dodatni sadržaji, poput božićnih vašara, predstava za decu, klizališta, animacija itd.

Prisutni, među kojima su bile poznate javne ličnosti, mogli su takođe da uživaju u degustaciji crnogorskih vina i jela.

Tanjug.rs
Foto: arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar