Izvor:
05.11.2016 u 13:18
0

Jutro hladno, ali popodne znatni porast temperature! (video)

U Srbiji će danas ujutro biti hladno, ponegde sa slabim mrazom, maglom ili niskom oblačnošću.

Tokom dana biće toplije, uz postepeno naoblačenje, po podne mestimično sa slabom kišom u zapadnim, a uveče i u toku noći i u ostalim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološi zavod.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, uveče i u noći u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od minus 1 C do plus 6 C, a najviša dnevna od 15 C do 19 C, u Timočkoj Krajini oko 10 C.

U Beogradu će danas jutro biti hladno, na širem području grada sa maglom ili niskom oblačnošću. Tokom dana biće toplije uz postepeno naoblačenje, uveče i u toku noći sa slabom kišom.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, uveče i u noći u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od 1 do 5 C, najviša dnevna oko 18 C.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter