Izvor:
04.11.2016 u 13:13
0

Danas hladno i oblačno: Evo gde će padati SNEG!

U Srbiji će jutro biti hladno, ponegde magla ili niska oblačnost, na severu slab mraz, a u toku dana umereno do znatno oblačno, u većem delu suvo, samo još ujutru na jugu ponegde slaba kiša, na planinama slab sneg.

Na severu Srbije sa sunčanim periodima. Vetar uglavnom slab, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -1 do četiri, najviša dnevna od 9 do 13 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će jutro biti hladno, na širem području grada magla ili niska oblačnost. U toku dana umereno oblačno i malo toplije. Vetar uglavnom slab, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 4, najviša dnevna oko 10 stepeni.

U Srbiji će u subotu, prema izgledima vremena za sedam dana, ujutru biti hladno, ponegde magla, u toku dana malo i umereno oblačno i toplije, posle podne postepeno jače naoblačenje sa zapada, uveče i u toku noći mestimično kiša.

U nedelju i ponedeljak umereno do potpuno oblačno i toplo, ponegde s kišom. U košavskom području u subotu krajem dana umeren i jak jugoistočni vetar, koji će u nedelju imati olujne udare.

Od utorka postepeni pad temperature uz česta naoblačenja s kišom, u brdsko planinskim predelima i susnežicom i snegom.

Izvor:Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter