Izvor:
17.10.2019 u 20:40
0

CARINICI U ŠOKU: Zaplenili marihuanu, puške, pištolj, municiju, samostrel, duvan…!

Carinici su danas na kontrolnom punktu Merdare zaplenili oko 25 kilograma marihuane, dve puške, pištolj, 370 metaka za automatsku pušku, tri okvira pištoljske municije, samostrel, 10 kilograma rezanog duvana i 285 paklica cigareta.

Marihuanu, oružje, municiju, duvan i cigarete pokušao je da prokrijumčari 59-godišnji nemački državljanin, koji je na punkt Merdare došao iz pravca AP KiM ''reno kamperom'' nemačkih registarskih oznaka sa prikolicom.

Putovao je sam sa svojim psom i carinicima rekao da nema ništa da prijavi, osim ličnog prtljaga, da je boravio u Albaniji i da se vraća u Nemačku.

Detaljnom kontrolom, međutim, otkriven je specijalno konstruisani bunker ispod kreveta za spavanje, iz koga su najpre izvađena tri velika plastična džaka napunjena sa 25 manjih kesa marihuane, a zatim i oružje, unicija, rezani duvan i paklice cigareta.

Nemačkog državljanina, oruzje i robu preuzeće policija i tužilaštvo.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter