Izvor:
15.10.2019 u 17:26
0

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA TAKSISTIMA: Razgovor nije bio lak, najvažnije da je protest okončan!

Predsednik Aleksandar Vučić je preneo novinarima da razgovor sa taksistima, koji su nakon susreta sa njim odlučili da prekinu protest, nije bio lak, da je najvažnije za građane da je protest okončan, te da je država spremna da pomogne unapređenje kvaliteta taksi službi.

– Nije to bio lak razgovor. Ti ljudi imaju svoje probleme, izdržavaju porodice. Nije to lak problem ni za nas, mnogo muka imamo i mnogo će muka još da bude – primetio je Vučić.

Podsetio je da je nekoliko prethodnih dana molio taksiste da prekinu protest indirektno, a danas direktno, i zahvalio im na razumevanju, dok nadležnima, ističe, ostaje "težak posao".

Istakao je da je za građane najvažnije da je taj protest odblokiran, te dodao da su taksisti posvećeni unapređenju svoje službe.

Da taksi izgledaju kao, na primer, u Madridu, da budu unisoni, da ih prepoznajete, da usluga bude na najvišem nivou. Država je spremna da ponudi velike subvencije za to – rekao je Vučić.

To će, kaže, ulepšati i Beograd, ali će biti i veliki pomak, ne samo za glavni grad, nego i za druge velike gradove.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter