Izvor:
08.10.2019 u 13:46
0

CENTRALNE ULICE U BEOGRADU BLOKIRANE: Ana Brnabić besna zbog ponovnog protesta taksista!

Stotine taksista krenule su nešto posle 13h od Mišeluka ka centru Novog Sada, ali policija im nije dozvolila prolaz.

Novosadski taksisti nisu uspeli da formiraju kolonu jer podršku koju su tražili od policije nisu dobili, pa su rascepkani na male grupe, a gužve u centru Novog Sada zasad nema. U Beogradu drugačija slika. Taksisti i dalje pristižu na još jedan protest, a centralne gradske ulice su blokirane.

Taksisti u Beogradu protestuju po sedmi put a razlog njihovog nezadovoljstva je poslovanje CarGo, koje smatraju nelojalnom konkurencijom. Kako su ranije naveli, zbog posete turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Beogradu proteste još neće radikalizovati.

Iako CarGo zasad ne posluje u Novom Sadu, taksisti iz tog grada odlučili su da podrže svoje beogradske kolege.

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da nije fer da taksisti maltretiraju građanje blokiranjem grada kad znaju da je vlada uvek spremna da razgovara.

– Nije fer da maltretiraju građane, kada znaju da im je vlada uvek izlazila u susret i po pitanju neplaćanja poreza i reprograma za poreze. Koliko je njih uopšte potpisalo sa Poreskom upravom za reprogram za poreze, pa nismo oduzimali vozila- rekla je Brnabićeva nakon konferencije "e-Papir – od šaltera do digitalne transformacije" u Beogradu.

b92.net
Foto:facebook-združena levica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter