Izvor:
04.10.2019 u 18:46
0

PROTEST TAKSISTA: Premijerka i predsednik su taj zakon potpisali i sada imate situaciju da taj zakon neka kompanija ne poštuje! (VIDEO)

Centralne ulice u Beogradu blokirane su već peti dan. Kompanija ''Car Go'' ponudila je svim ''poštenim'' taksistima sa taksi dozvolama podršku da formiraju novo udruženje, u kojem bi ostvarivali zaradu od 150.000 dinara.

Za ''Telemaster'' Boško Vukojević, predstavnik taksista je izjavio da su to ''Andersenove bajke'' i potvrdio od ponedeljka radikalizaciju protesta u gradovima širom Srbije.

Za Hepi televiziju ministarka Zorana Mihajlović je istakla da je Vlada Srbije napravila zakon i usvojila ga. – Premijerka i predsednik su taj zakon potpisali i sada imate situaciju da taj zakon neka kompanija ne poštuje. –

Blokada grada nije rešenje – napomenula je Mihajlović i pozvala državne institucije da rade svoj posao.

Protest taksista neće biti organozovan tokom vikenda, ali za sledeću nedelju Vukojević najavljuje postepenu radikalizaciju protesta.

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter