Izvor:
27.09.2019 u 18:23
0

PAZITE SE OVOG ZAKONA! Komunalna policija sve nadgleda!

Komunalna inspekcija sve nadgleda!

Zakon o naknadama za korišćenje javnih dobara počeo je da se primenjuje, a u neke radnje ovih dana stigao je i podsetnik na obaveze preduzetnika, ali i kazne.

Ukoliko tablicu sa podacima o firmi istaknete na fasadi zgrade, možda ćete biti u obavezi da tražite dozvolu za postavljanje sredstva za oglašavanje ili vam komunalni inspektor napiše kaznu za prekršaj.

Čak i ako ste mikro ili malo pravno lice ili preduzetnik i ostvarujete godišnji prihod manji od 50 miliona dinara, navodi se u obaveštenju.

Dakle, ako tablicu sa podacima o firmi istaknete na fasadi zgrade, možda ćete biti u obavezi da tražite dozvolu za postavljanje sredstva za oglašavanje. Ili vam komunalni inspektor napiše kaznu za prekršaj.

U upozorenju se daje opis da istaknuta firma postaje sredstvo oglašavanja ukoliko je veća od 0,25 metara kvadratnih, ili nije napravljena na jednostranom sredstvu za oglašavanje, ili na njoj stoje i drugi podaci osim poslovnog imena sa podacima o delatnosti, sedištu i drugim obaveznim elementima propisanim Zakonom.

Izvor: Alo.rs
Foto:Twitter/Insajder

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter