Izvor:
27.09.2019 u 12:56
0

VULIN: Ðukanović neka brine o sebi i svojoj zemlji!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da se Milo Ðukanović, kada je protivno većinskoj volji građana Crne Gore priznavao samoproglašenu kosovsku nezavisnost, nije plašio ni presedana, ni domino efekta, a ni nestabilnosti regiona i da govori o Srbiji zato što ćuti o "velikoj Albaniji".

On je time reagovao na izjavu crnogorskog predsednika da promene granica nisu dobra ideja", jer bi "svaki presedan povlačio domino efekat, što bi moglo da ugrozi krhku stabilnost našeg regiona".

Vulin je poručio da Ðukanović treba da brine o sebi i svojoj zemlji, a da je o Srbiji brinuo tako što, kaže Vulin, nikada nije propustio ni jednu priliku da se svrsta protiv nje, da je povredi i da joj oteža.

– Milo Ðukanović ćuti o ''velikoj Albaniji'', zato neka ćuti i o Srbiji – poručio je Vulin, a navodi se u saospstenju.

On je dodao da je Ðukanović "uplašen da đavo dolazi po svoje" i da "ono što je započeo učešćem u komadanju Srbije sada čeka Crnu Goru", navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter