Izvor:
27.09.2019 u 12:24
0

INFOSTAN ĆE NAPLAĆIVATI USLUGE U CELOM BEOGRADU: Ne treba posao za koji je specijalizovana jedna firma da radi njih sedam!

JKP "Infostan" ubuduće će naplaćivati komunalne usluge u svih 17 beogradskih opština, predviđeno je izmenama i dopunama odluke o načinu plaćanja komunalnih usluga, koje su usvojili danas odbornici Skupštine grada Beograda.

Prigradske opštine su, pojasnio je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, do sada naplaćivale komunalne usluge preko svojih komunalnih preduzeća, a sada će na teritoriji čitavog Beograda to raditi jedno preduzeće – "Infostan".

Nikodijević je naveo da je "Infostan" firma koja je specijalizovana za naplatu komunalnih usluga i dodao da će se na ovaj način, pre svega, povećati efikasnost naplate i u sedam prigradskih opština, da ćemo dobiti bolju bazu podataka i efikasniji sistem.

– Ne treba posao za koji je specijalizovana jedna firma da radi njih sedam – dodao je Nikodijević.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter