Izvor:
25.09.2019 u 20:04
0

DEVOJČICA KOJA JE POPILA ASEPSOL JE PUŠTENA KUĆI: Njena majka je ISPRIČALA šta se zapravo dogodilo!

Dvoipogodišnja devojčica L. R., koja je u vrtiću "Naša radost“ u Rači umesto vode popila asepsol, veoma se obradovala dolasku kući u selu Viševac u opštini Rača..

Ona je u kragujevačkom kliničkom centru provela sedam dana, od čega četiri na intenzivnoj nezi.

Devojčica je sada dobro, ne prima terapiju, a kontrola je zakazana za mesec dana, po potrebi i ranije. Savet lekara je da još jede meku hranu.

Ćerka je dobro, radosna je zbog povratka kući. Srećna je i ne možemo da je obuzdamo – kaže Jelena Radovanović, majka devojčice, te dodaje da sada ona nije najbolje jer ju je sve stiglo nakon iščekivanja i brige, pa se još psihički oporavlja.

Ona kaže i da se sa suprugom Milošem još nije dogovorila o detaljima daljih koraka koje će preduzeti, ali ističe da stres koji su doživeli, ali i sve što je moglo da se dogodi, ne treba da prođe nekažnjeno jer je to, kako ističe, posledica nemara celog kolektiva, a ne samo pojedinca.

Tomislav Veljković, deda devojčice, navodi da se devojčica veoma obradovala i igri sa svojom sestrom Emilijom.

Direktorka Predškolske ustanove „Naša radost“ u Rači Ljubina Jeftić pokrenula je disciplinski postupak protiv tri vaspitačice.

Izvor: Alo.rs
Foto: Wikimedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter