Izvor:
25.09.2019 u 10:23
0

GORAN VESIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL: Projekat „Smart city“ će značiti puno za Beograd! (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ekskluzivno za Happy portal je otkrio planove gradske vlasti za naredni period i najavio brojne investicije gradnje u srpskoj prestonici.

– Naredio sam izvođačima da preslože sve kocke na Trgu Republike. Završiće se sve u roku a razlog je zato što su projektanti napravili hrapavu kocku i bilo je nemoguće voziti bicikl ili motor. Sada se kocke okreću na ravnu stranu i tada će moći da koriste kolovoz svi. Projekat "Smart city" koji smo sklopili sa kompanijom Huavei, pored besplatnog wifi interneta, uvek ćete imati informacije o zagađenju vazduha, javnom prevozu. Ukoliko Vam treba stan sve će moći da se proveri online. Neće biti više papira i čekanja i sve će se raditi brzo. U gradu ćemo postavljati displejeve, ljudi će moći da vide istoriju građevina na više jezika, tu će biti i senzori, jednostavno omogućujete ljudima da lakše žive. Kliknete na stan i tu će vam izaći sve informacije za stan. Kada je građen, da li postoje zabeležbe o katastru, da li je legalan. "Smart city" će omogućivati da se sve to završi putem interneta – izjavio je Goran Vesić za Happy portal.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter