Izvor:
16.08.2019 u 16:55
0

AMSS: Pojačan saobraćaj, oprez u vožnji!

Kraj radne nedelje obeležava osetno pojačan saobraćaj na gotovo svim putnim pravcima, a i za vikend se očekuje veći broj vozila, pa Auto-moto savez Srbije (AMS S) savetuje vozačima da oprezno voze, posebno na deonicama gde se izvode radovi.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja, osim na naplatnoj rampi Doljevac u smeru ka Nišu, gde se čeka 15 do 20 minuta.

Kako je saopštila Uprava granične policije, putnička vozila na izlazu iz zemlje na Kelebiji i Batrovcima čekaju 30 minuta, na Gradini 20, dok kod Preševa na izlaz čekaju 25 a na ulaz 60 minuta, kod Špiljana i na ulaz i izlaz 30 minuta. a na Gostunu na ulaz 90 minuta a na izlaz 15 minuta.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter