Izvor:
12.08.2019 u 13:34
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Apelujem na sve vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju propise i voze bezbedno!

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, apelovala je danas na sve vozače da pažljivo voze i poštuju sve propise kako bi sačuvali život i zdravlje sebe i svoje porodice i svih ostalih učesnika u saobraćaju.

Ništa nije vrednije od života, a svedoci smo koliko je života prethodnih dana izgubljeno samo zbog toga što neko nije poštovao saobraćajne propise i što nije vodio dovoljno računa o bezbednosti u saobraćaju. Apelujem još jednom na sve vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju propise i voze bezbedno, jer i trenutak nepažnje može nepovratno da izmeni ili oduzme nečiji život – saopštila je Mihajlovićeva.

Ona je istakla da će država nastaviti da ulaže u infrastrukturu, kako bismo imali bolje i bezbednije puteve, ali i naglasila da nijedan put ne može biti dovoljno bezbedan ukoliko se svako od nas ne ponaša odgovorno i učini ono što je do njega da ne dođe do saobraćajne nezgode.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter