Izvor:
06.10.2016 u 18:49
0

ZMIJE HARAJU U NOVOJ VAROŠI: Tri poskoka u dvorištu

Hajrudin Ibrović je prethodnih dana uhvatio tri posloka u dvorištu svoje kuće. Ibrović kaže da strahuje za decu koja se igraju u dvorištu, a plaši ga i da bi otrovnice mogle da zalutaju i u kuću.

Legu se u ruševini stare komšijske kuće i kroz ogradu prolaze u moje dvorište. Dva odrasla poskoka uhvatio sam na trotoaru, gde ih je izmamilo jesenje sunce, a pre nekoliko dana i zmijče koje se tek izleglo.

Zapušteno komšijsko dvorište pretvoreno je u zmijarnik, pa je pitanje dana kada će otrovnice početi da gmižu i glavnom gradskom ulicom – kaže za "Blic" Hajrudin Ibrović, policajac u penziji.

Sa zmijčetom uhvaćenim u plastičnu bocu, Ibrović je juče pokucao na vrata nadležnih u opštinskoj upravi.

Dali su odmah nalog komunalcima da očiste plac i uklone ruševine i nadam se da će problem biti rešen pre nego što zmija nekoga napadne. Vlasnika parcele koji ne živi u Novoj Varoši ne dotiču naše muke, pa sam bio primoran da od opštine tražim pomoć – objašnjava Ibrović.

Blic
Foto: Ž Dulanović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter