Izvor:
06.10.2016 u 13:58
0

ĆERKA POKOJNE PEVAČICE PREDOSETILA ZLO: Sanjala smrt svoje bake!

Petogodišnja ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče predosetila je smrt svoje bake Zorice Krsmanović (52)!

Janin otac Zoran Marjanović (38) kaže za „Alo!“ da je veče pre Zoričine smrti celu noć pokušavao da uspava ćerku, ali da u tome nije uspeo do ranih jutarnjih sati, jer je devojčica stalno pominjala baku!

Trebalo je da ja i Jana prekjuče posle vrtića idemo kod Zorice, ne znajući da će nas Zoričina smrt preduhitriti. Jana nije htela da spava do pet ujutru, pa smo sklapali lego kockice ne bih li joj preusmerio misli zato što ju je celo veče pominjala, ali ne pitajući, već konstatujući: „Tata, biće moja baka Zoka dobro“ – rekao je juče za „Alo!“ Zoran Marjanović (38), suprug ubijene pevačice.

On navodi da Jani nije saopštio da joj je baka umrla, te da ne zna kada će to učiniti.

To će mi najbolje reći vrhunski dečji psiholog sa kojim smo se i do sada konsultovali u vezi s Janom. Naravno, tu je i vaspitačica Lenka, koja mi je desna ruka. Posebno je posvećena Jani sa pedagoške i psihološke strane jer smo zajedno dobili instrukcije od psihologa – rekao je Zoran za naš list.

Zoričina sestra Gordana, koja je sa mlađom sestrom Ljubicom uz nju provela poslednje sate, kaže za „Alo!“ da je Zorica dok je umirala stalno dozivala malu Janu.

Samo je pominjala malu Janu i ćerku Jelenu – rekla nam je juče Gordana, koja je sa sestrama juče primala saučešće u Zoričinoj kući.

Dotukli su je postavljanje spomenika Jeleni i teška bolest, a i nije vodila računa o sebi. Išla je na zračenje i pila lekove, ali hemoterapiju nije primala. Nosila je i kateter, pa je dobila i bakterije. Pila je lekove, ali se bolest proširila – dodaje ona. U vitrini iza nje stoje Jelenine slike, a na zidu fotografije Zoričinog pokojnog supruga Dušana.

U Zoričinoj kući, koja je opustela nakon njene smrti, juče je bila i njena prijateljica koja se sa njom lečila u Institutu za onkologiju u Beogradu. Kaže da je Zorica imala drugi stadijum karcinoma materice, koji se teže lečio.

Kad joj je pozlilo, pozvali smo Hitnu pomoć, ali našoj sestri nije bilo spasa – kaže Zoričina sestra Ljubica.

Zoričine sestre Gordana, Ljubica i Slavica pričaju da su skupili pare za Jeleninu sahranu i da je zet Zoran Marjanović dolazio preksinoć, kada se bdelo uz odar, na kojem je bio kovčeg pokojnice. Njeno telo je juče pre podne preneto u kapelu Zbeg, gde će danas biti sahranjena.

Alo
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter