Izvor:
05.10.2016 u 18:01
0

JEZIVA TRAGEDIJA U SAD: Student iz Novog Sada poginuo dok je radio u Čikagu!

Miloš Grujić (24) iz Petrovca na Mlavi tragično je izgubio život u ponedeljak 3. oktobra u Čikagu u SAD. Miloš je stradao nesrećnim slučajem kada su na njega pale vodovodne cevi sa kamiona pored kojeg je stajao.

On je radio kao vozač kompanije "Delta Currier group" i svojim kamionom došao je do odredišta u Čikagu gde je trebalo da isporuči robu. Mladić je tokom istovara stajao pored svog vozila, dok je drugi radnik bio zadužen za prijem. Međutim, nekoliko cevi se otkačilo i palo na Miloša.

Hitna pomoć ga je brzo prevezla u bolnicu "St. Džejms", ali je on preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja. Lokalne vlasti su odmah pokrenule istragu kako bi utvrdile kako je došlo do propusta u istovaru.

Miloš Grujić je bio student treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada. Pre tri godine je otišao u SAD preko programa "Work and travel" i ostao tamo da živi i radi, a poslednja adresa boravka mu je bila u Sijetlu na Zapadnoj obali.

Kako smo saznali od njegovih bliskih prijatelja, uskoro je nameravao da se vrati u Novi Sad i nastavi školovanje. Porodica je obaveštena o tragičnom događaju.

Podsetimo, pre tačno tri godine, u Severnoj Dakoti poginuo je u saobraćajnoj nesreći Vladan Jovanović (24) iz Crvenke, teško je povređen Dušan Travica (27), a lakše Goran Šišarica (28), obojica iz Kule. Sva trojica su bili studenti novosadskih fakulteta i bili su takođe u SAD preko programa "Work and travel".

Kurir
Foto: City of Chicago

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter