Izvor:
02.10.2016 u 14:50
0

EVO KAKVO NAS VREME DANAS OČEKUJE: Preko dana sunčano i toplo, a uveče …

U Srbiji će danas biti toplo, u većini krajeva pretežno sunčano, a uveče u severnim i zapadnim, tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Najniža temperatura od pet do 15 stepeni, a najviša od

24 do 28 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.

Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni, uveče na severu i zapadu u skretanju na severozapadni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, a uveče će doći do naoblacenja sa kišom. Najniža temperatura biće oko 15, a najviša oko 26 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, biće umereno do potpuno oblačno, u većini dana mestimično sa kišom. U četvrtak i krajem perioda uglavnom suvo. U utorak i sredu očekuje se vetar, umeren i jak, severozapadni ponegde i sa olujnim udarima.

Temperatura od utorka do četvrtka ispod, a zatim oko prosečnih vrednosti.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter