Izvor:
19.02.2019 u 06:44
0

DOBRA PROHODNOST PUTEVA: Bez vanrednih prekida i zastoja!

Saobraćaj u Srbiji odvija se uz dobru prohodnost puteva, bez vanrednih zastoja i prekida, ali sa uobičajeno pojačanim saobraćajem na prilaznim putevima većih gradova, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vidljivost je uglavnom dobra, dok tokom jutra magla i sumaglica mogu smanjivati vidljivost na putevima pored rečnih tokova, po kotlinama i dolinama.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a prema podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima takodje nema čekanja. Zadržavanja za teretna vozila ima na izlazu iz zemlje, na prelazu Batrovci se čeka oko 120 minuta, a kod Bačke Palanke oko 60 minuta.

Radovi su u toku na više deonica u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter