Izvor:
22.09.2016 u 13:06
0

DANAS JE PRVI JESENJI DAN: Evo kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu!

Jesen na severnoj Zemljinoj polulopti počeće danas u 16 sati i 21minut, a u isto vreme, za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje proleće.

U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno i sveže sa slabim i umerenim vetrom, zapadnog i severozapadnog pravca, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura iznosiće od pet do 10 stepeni, a najviša dnevna će biti od 16 do 21 stepen. U Beogradu će danas biti malo i umereno oblacno i sveže. Vetar slab, severozapadni. Jutarnja temperatura 10, najviša dnevna 19 stepeni.

U narednih sedam dana, do 29. sepembra, prevladavaće sunčano vreme sa hladnim jutrima i maglom u nižim predelima.

U nedelju promenljivo oblačno ponegde sa kratkotrajnom kišom, a krajem perioda sa severozapada naoblačenje i zahladenje mestimicno sa kišom i pljuskovima.

Temperatura do kraja sedmice oko proseka, zatim u porastu.

Izvor:Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter