Izvor:
19.09.2016 u 19:31
0

BRUKA I SRAMOTA SRBIJE: Ljudi ne znaju šta je HILANDAR, a šta HRAM SVETOG SAVE! (FOTO)

Iz dana u dan svedoci smo velikog porasta neobrazovanja i neobaveštenosti. Internetom i društvenim mrežama kolaju priče i anegdote o neznanju kojim se pojedinci "proslavljaju". Tako je i ovih dana aktuelna priča o tome kako je neko pobrkao dve velike pravoslavne svetinje.

Na Fejsbuk grupi "Ljudi, događaji, gluposti" osvanuo je printskrin nečijeg posta na Fejsbuku. Anonimna osoba postavila je fotografiju hrama Sv. Save, a komentar uz sliku uzdrmao je celu Srbiju.

Najviše što me oduševilo kad sam ugledao to je xram xilandar – napisano je iznad fotografije.

Ne zna se da li je tragičnije to što je neko pobrkao manastir Hilandar sa hramom najvećeg srpskog sveca ili to što je komentar apsolutno nepismen – sa sve korišćenjem slova "X" koje ne postoji u našem jeziku.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva, Facebook/ljudigluposti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter