Izvor:
08.09.2016 u 17:45
0

OVO NISTE OČEKIVALI: I advokati brane PAROVE!

Zabavno-humoristički programi, rijaliti programi, kao što su i ,,Parovi'', često su u javnosti predstavljeni kao sadržaji koji su prepuni eksplicitnih scena, manjka duhovnosti i kao programi koji nemaju težinu…Pitali smo poznatog beogradskog advokata Nebojšu Perovića, koji je njegov komentar kada su ovakve tvrdnje u pitanju.

Kod nas se sve svelo na zabavu. A rijalitiji se i deklarišu kao zabavno-humoristički program. U tome i jeste poenta. Ja bih postavio pitanje: Zašto u dnevnim novinama pored tekstova iz crne hronike, stoje slike nagih žena? Na takvim mestima se to ne očekuje. Rijaliti se i sam deklariše kao program u kojem mežete tako nešto očekivati. Ne znam zašto se stavlja akcenat na rijaliti – kaže Perović.

Perović ističe da su sve granice prekoračene kada su ostali medijski sadržaji u pitanju, a da u rijalitiju ipak postoje striktne zabrane.

Vi možete gledati filmove pre ponoći koji sadrže eksplicitne scene seksa i nasilja, i da ne postoji nikakva cenzura. Takođe, postoje reklame u kojima je muškarac u krevetu sa dve žene koje se puštaju toko celog dana. U rijalitijume ne iznenađuje ništa šašavo, iznanđuje me tamo gde je ozbiljan sadržaj. Zato treba da se krene od početka kada je regulacija u pitanju, a ne da važe dvostruki aršini – zaključuje advokat.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter