Izvor:
15.10.2018 u 12:02
0

PREDSEDNIK SRBIJE VUČIĆ NAJAVIO: Do 1. maja kreće izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će do 1. maja u sedam gradova Srbije krenuti izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Vučić je, u obraćanju medijima, nakon sastanka sa premijerkom Anom Brnabić i resornim ministrima, rekao da se za subvencionisane stanove prijavilo upuno 23.423 propadnika snaga bezbednosti, uključujući one koji nemaju adekvatan smeštaj.

Prva faza predviđa 8.086 stambenih jedinica, čime se trećina prijavljenih lica zbrinjava, rekao je on.

„Već u narednih mesec dana krenućemo u izgradnju u Vranju i Nišu. Zatim slede Kraljevo, Kragujevac i Sremska Mitrovica, pa Novi Sad i Beograd“, objasnio je on.

Vučić je istakao da će do 1. maja u svih sedam gradova krenuti izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti, a sve bi trebalo da bude gotovo u 2020. godini.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter