NOVA EMISIJA NA HAPPY TELEVIZIJI "PRELO U NAŠEM SOKAKU": Bojana Ristivojević i Uroš Davidović obilaze srpska sela i gradove!

 

 

Bojana Ristivojević i Uroš Davidović spremni su za novu emisiju, koja kreće na Hepi televiziji, već narednog vikenda, 14. I 15.septembra.

„Prelo u našem sokaku“, format koji će osvojiti i mlade i starije gledaoce, i poslati jasnu poruku o identitetu naše zemlje u svet.

Od narednog vikenda, 14. i 15. septembra, naime, svake subote  i nedelje, Bojana Ristivojević I Uroš Davidović vodiće gledaoce Hepi televizije na  - prelo!

 Nova emisija “Prelo u našem sokaku”, vratiće nam duh vremena tradicije, bolje zemlje, običaja, ali i dovesti nove, zanimljive ljude, spremni da nas upoznaju sa bogatstvom našeg naroda i lepotom zemlje u kojoj živimo.

 

Ova zemlja je istinski dobra zemlja i potrebno je samo malo da je napravimo da bude još bolja. Prelo, po tradiciji je mesto gde su se seljani okupljali i ispredali priče, ali i rešavali probleme – mi želimo da napravimo Prelo, koje će raditi isto to ali za celu Srbiju, pa šire posmatrano i za ceo region – kaže Uroš Davidović.

 

 

Prelo je čuvar naše tradicije i običaja, odaje identitet naroda, tu su se plele čarape, štrikali džemperi. Prela su otvarala vrata i za nove događaje -  sastajale mlade devojke i žene, pričale, smejale se, pevale, igrale…Da li je budućnost Srbije baš u ovim formatima, koji doprinose budjenju nacionalne svesti, patriotizma, gledaoci će brzo shvatiti, već vikenda koji je pred nama - rekla je Bojana Ristivojević.

 

 

 Emisija “Prelo u našem sokaku” približiće lepote i bogatstva naše zemlje. Ekipa Hepi televizije obilaziće zaboravljena mesta, pred ekrane dovesti one koji se bave zaboravljenim zanatima, domišljate i zanimljive ljude, sve koji će imati nešto pametno da kažu. Gledaocima će se prikazati i prava naša muzika, koja se stvarala vekovima, ali na jedan nov, uzbudljiv način.

 

Izvor: Happytv.rs
 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro