NOVA EMISIJA NA HAPPY TELEVIZIJI "PRELO U NAŠEM SOKAKU": Bojana Ristivojević i Uroš Davidović obilaze srpska sela i gradove!

 

 

Bojana Ristivojević i Uroš Davidović spremni su za novu emisiju, koja kreće na Hepi televiziji, već narednog vikenda, 14. I 15.septembra.

„Prelo u našem sokaku“, format koji će osvojiti i mlade i starije gledaoce, i poslati jasnu poruku o identitetu naše zemlje u svet.

Od narednog vikenda, 14. i 15. septembra, naime, svake subote  i nedelje, Bojana Ristivojević I Uroš Davidović vodiće gledaoce Hepi televizije na  - prelo!

 Nova emisija “Prelo u našem sokaku”, vratiće nam duh vremena tradicije, bolje zemlje, običaja, ali i dovesti nove, zanimljive ljude, spremni da nas upoznaju sa bogatstvom našeg naroda i lepotom zemlje u kojoj živimo.

 

Ova zemlja je istinski dobra zemlja i potrebno je samo malo da je napravimo da bude još bolja. Prelo, po tradiciji je mesto gde su se seljani okupljali i ispredali priče, ali i rešavali probleme – mi želimo da napravimo Prelo, koje će raditi isto to ali za celu Srbiju, pa šire posmatrano i za ceo region – kaže Uroš Davidović.

 

 

Prelo je čuvar naše tradicije i običaja, odaje identitet naroda, tu su se plele čarape, štrikali džemperi. Prela su otvarala vrata i za nove događaje -  sastajale mlade devojke i žene, pričale, smejale se, pevale, igrale…Da li je budućnost Srbije baš u ovim formatima, koji doprinose budjenju nacionalne svesti, patriotizma, gledaoci će brzo shvatiti, već vikenda koji je pred nama - rekla je Bojana Ristivojević.

 

 

 Emisija “Prelo u našem sokaku” približiće lepote i bogatstva naše zemlje. Ekipa Hepi televizije obilaziće zaboravljena mesta, pred ekrane dovesti one koji se bave zaboravljenim zanatima, domišljate i zanimljive ljude, sve koji će imati nešto pametno da kažu. Gledaocima će se prikazati i prava naša muzika, koja se stvarala vekovima, ali na jedan nov, uzbudljiv način.

 

Izvor: Happytv.rs
 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15.20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live