11°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

OD DANAS NOVA ISPOSTAVA BANKE POŠTANSKE ŠTEDIONICE NA ZLATIBORU: Mobilna EKSPOZITURA jedinstvena u SRBIJI

Danas je počela sa radom ekspozitura Banke Poštanske štedionice na zlatiborskoj promenadi u objektu Odmarališta Dunav osiguranja.

Objekat je otvoren u samom centru Zlatibora u prostoru kompanije Dunav osiguranje, rekla je Ivana Sotirov iz Banke Poštanska štedionica.

- Banka poštanska štedionica je najveća domaća banka u 100 procentnom državnom vlasništvu. Danas smo banka koja je prema veličini poslovne mreže i sa 2.000 zaposlenih u samom vrhu bankarskog sektora Srbije - rekla je Ivana dodala da se banka ima i dve mobilne ekpoziture po čemu je jedinstvena u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ...

KON DEMANTOVAO UVOĐENJE KARANTINA OD OKTOBRA: "Nije tačno ni da će škole biti zatvarane..."

KOMŠIJAMA NIJE LAKO: Crna Gora najteže pogođena korona virusom na kontinentu

UŽAS: Otac i sin POGINULI u PREVRTANJU TRAKTORA!

Iz CRVENOG KRSTA PORUČUJU: Oporavak dece odložen zbog korone!

"POSTILA SAM I MOLILA BOGA DA MI POKAŽE PUT, PLANIRALI SMO DETE, svi su MISLILI da sam mu JA ŽENA" Srceparajuća ISPOVEST Ljupke KIDA DUŠU! (VIDEO)

Ekspozitura na zlatiborskoj promenadi je 187 ekspozitura u mreži Banke Poštanska štedionica.

Ona je istakla da je uverena da će ispostava na Zlatiboru kao i sama Poštanska štedionica biti oslonac svim klijentima , kao i svim turistima koji će sve više posećivati planinu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar