11°C

Beograd

Photo: Facebook/Printesreen

Izvor: Tanjug

OPREZ: Prevaranti napravili lažnu fejsbuk stranicu Poštanske štedionice! (FOTO)

 Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd upozorila je danas da je na društvenoj mreži Fejsbuk postavljena lažna stranica na kojoj se posetioci obaveštavaju o navodnoj akciji u kojoj im Poštanska štedionica donira duplo para od iznosa na računu u bilo kojoj banci i da je reč o prevari.

Lažna stranica je postavljena juče, a Banka Poštanska štedionica je u sapštenju navela da je ta prevara, kojom je zloupotrebljeno ime Banke Poštanska štedionica, prijavljena MUP-u Srbije kao i administraciji kompanije Fejsbuk.

Ta banka je apelovala na građane da budu oprezni i da ne nasedaju na ove lažne objave, jer njihovi podaci mogu biti zloupotrebljeni.

-Informacije i obaveštenja koja se objavljuju na ovoj lažnoj stranici ne predstavljaju zvaničan stav Banke. Banka Poštanska štedionica se ograđuje od ovakvog obmanjujućeg sadržaja koji se javno objavljuje i deli i ne može da preuzme odgovornost za eventualne posledice koje mogu biti prouzrokovane ovakvim delovanjem, navodi se u saopštenju.

U toj banci preciziraju da zvaničan profil Banke Poštanska štedionica na mreži Fejsbuk poseduje i Plavi bed koji predstavlja direktnu potvrdu kompanije da je stranica autentična i verodostojna. Banka Poštanska štedionica sve informacije za korisnike objavljuje isključivo preko zvaničnog sajta www.posted.co.rs i zvaničnih kanala na društvenim mrežama.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti